Категории

 

 

 

Рутер Tenda 4G03 Pro, 4G LTE, Nano Sim, 2.4 GHz, 300Mpbs

Марка: TENDA
Код на продукт: 4G03 Pro
Наличност: На склад
Цена: 149.00лв 169.00лв

Количество:

 

poruchka

PLUG & PLAY: Просто поставете NANO SIM карта, свържете захранването и включете 4g sim рутера, не е необходима конфигурация, за да се насладите на бърз и стабилен WiFi в 4G LTE мрежа.

 

СЪВМЕСТИМ С НАД 3900 ОПЕРАТОРА: Wifi рутерът е съвместим със SIM карти от повече от 3900 оператора в повече от 100 държави, поддържа AUTO APN и виртуални оператори. (DIGI SIM картата трябва да активира роуминг на данни в интерфейса за интернет настройки на устройството)

 

ЗАРЕЖДАНЕ НА МОБИЛНО ЗАХРАНВАНЕ: Рутерът 4g поддържа двойно напрежение (9V/5V) и може да работи с адаптер или мобилно захранване. (Потребителите трябва да подготвят 2,1 x 5,5 mm USB към DC адаптерен кабел, ако използват захранваща банка за зареждане на устройството)

 

ВИСОКОСКОРОСТНА 4G МРЕЖА: Споделете до 150Mbps 4G LTE клетъчна мрежа с множество WiFi устройства и се наслаждавайте на HD филми, бързо изтегляне на файлове и плавни видеоконференции.

 

2,4 GHz Wi-Fi СКОРОСТ ОТ 300 Mbps: Свържете няколко WiFi устройства едновременно с 2,4 GHz WiFi скорост до 300 Mbps

 

4G/3G АНТЕНИ: С 2 фиксирани външни 4G/3G антени и 2 вътрешни Wi-Fi антени, те правят Wi-Fi връзките по-стабилни и надеждни.

 

LAN/WAN БЪРЗ ETHERNET порт: Два LAN порта са готови да предоставят интернет на кабелни устройства, като лаптопи, компютри или игрови конзоли, за да предложат по-гъвкаво и удобно мрежово изживяване.

 

24/7 НАБЛЮДЕНИЕ НА МРЕЖАТА: Може непрекъснато да следи състоянието на мрежата и автоматично да извършва бързи ремонти, осигурявайки стабилна и надеждна мрежова връзка.

 

КОМПАКТЕН ДИЗАЙН: Малкият дизайн му позволява да бъде преносим, ​​спестява повече място и лесен за носене, където и да отидете.

 

 

 

 

 

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: