Категории

 

 

 

Tenda 4G185, преносим мобилен рутер, 2100 mAh батерия, 4G LTE Cat4 150 Mbp

Марка: TENDA
Код на продукт: 4G185
Наличност: На склад
Цена: 139.00лв

Количество:

 

poruchka

Този продукт изисква минимално количество за поръчка 100
Технология за свързване USB, Wifi
Марк Тенда
Клас на честотната лента Двулентов
Тип безжична връзка 802.11n, 802.11b, 802.11g
Протокол за сигурност WEP, WPA-PSK, WPS, WPA2-PSK
Скорост на трансфер на данни 150 мегабита в секунда
Напрежение 3,8 волта

Относно този продукт

  • Малък размер и лесен за носене: джобен размер, той осигурява Wi-Fi свързаността, от която се нуждаете по време на вашите бизнес или развлекателни пътувания и за дейности на открито.
  • Винаги оптимална скорост: Преносимият рутер е оборудван с две вътрешни Wi-Fi антени и две вътрешни 4G / 3G антени за скорост на изтегляне до 150 Mbps, идеално за наслада на HD филми, видео конференции и изтегляне на файлове без забавяне.
  • Дълга автономия: Снабден с батерия от 2100 mAh, рутерът 4G LTE Cat4 е в състояние да осигури непрекъсната връзка за приблизително 10 часа и една седмица в режим на готовност. Освен това батерията е презареждаема, сменяема и сменяема.
  • Лесен и незабавен достъп до мобилната мрежа със SIM карта - wifi рутерът Tenda е оборудван с Micro SIM слот, напълно plug & play ви позволява да използвате интернет навсякъде, където има услуга за свързване.
  • Поддръжка на основните испански оператори: Мобилният рутер Tenda 4G185 автоматично поддържа основните доставчици на услуги за мобилна свързаност.
  • Сигурна мрежа: За разлика от обществения WiFi, мобилната точка за достъп 4G185 предлага Wi-Fi свързаност, която винаги е защитена и сигурна.
  • Интуитивен потребителски интерфейс за ясна и незабавна информация: Tenda 4G има малък цветен екран, който предоставя цялата необходима информация за свързване, като сила на 3G/4G сигнала, скорост на изтегляне/зареждане, състояние на батерията, обхват на Wi-Fi сигнала, как много потребители са свързани и много повече.

Гаранционен срок

12 МЕСЕЦА

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: